Читај ми!

Обрадовић: Игокеа квалитетна екипа са сјајним тренером

Тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић уочи меча против Игокее у 10. колу АБА лиге истакао је квалитет и добру игру супарника, нагласивши да ће игра у одбрани бити пресудна за успех његовог тима у дуелу.

Утакмица 10. кола АБА лиге између Игокее и Партизана игра се у Лакташима у суботу од 19 часова, а стратег Партизан је истакао квалитет супарничког тима.

"Игокеа је добар тим где год да игра. Ми ћемо одрадити добру припрему за меч, они су тим са великим искуством, мораћемо доста да водимо рачуна о њиховој одбрани, која је врло специфична. Имају промењен састав у односу на прошлу сезону, имају квалитет, а ту је и даље тренер Драган Бајић који ради изванредан посао", рекао је тренер кошаркаша Партизана.

Обрадовић је нагласио да ће добра игра у одбрани бити пресудна за исход меча.

"Ми морамо да одиграмо добру одбрану, поготово на њиховим најопаснијим играчима. Са друге стране ћемо морати врло паметно и стрпљиво да нападамо и да погађамо отворене шутеве. Имали смо девет играча у разним репрезентацијама и то је највећа част за сваки клуб и доказ да се у Партизану ради добро", изјавио је Обрадовић за клупску телевизију.

петак, 26. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво