Читај ми!

Звезда на тешком гостовању у Русији против Зенита

Кошаркаши Црвене звезде играју у Санкт Петербургу против Зенита меч 13. кола Евролиге. Кретање резултата и ток меча можете пратити на нашем порталу.

Црвено-бели се налазе у изузетно тешкој серији утакмица, а у оквиру 13. кола Евролиге екипа Дејана Радоњића гостује у Санкт Петербургу код Зенита.

Звезда је забележила три узастопна пораза у елитном такмичењу, а оно што посебно може да забрине навијаче је да тим прима велики број поена, што није било карактеристика на почетку сезоне.

Ако је пораз од Реала био очекиван, изгубљени мечеви од Басконије у Виторији и Уникса у Београду потпуно су пореметили ритам екипе, која покушава да се други пут у историји пласира међу осам најбољих у Евролиги.

На све то долази гостовање код Зенита, екипе која игра фантастично ове сезоне, упркос изненађујућем поразу од Панатинаикоса у последњем колу.

Ћави Пасквал на располагању има велики број квалитетних играча, између осталих и двојицу бивших кошаркаша Звезде - Билија Берона и Џордана Лојда, а руски тим тренутно заузима пето место на табели са скором 8-4.

Звезда има 4-8 и биће потребно много труда и снаге како би се савладао тим, који је прошле сезоне нанео црвено-белима један од најубедљивијих пораза у елитном такмичењу (98:69).

Имао је Радоњић великих кадровских проблема ове сезоне, нарочито у последњих неколико седмица, али можда ће први пут од почетка такмичења против Зенита моћи да рачуна на све играче.

Утакмица у Санкт Петербургу игра се од 19 часова, а кретање резултата и њен ток можете пратити на нашем порталу.

четвртак, 28. март 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво