Читај ми!

Денвер заустављен у Орланду, Јокић беснео на судију

Српски кошаркаш Никола Јокић одиграо је још једну добру партију, али то није било довољно његовом Денверу да оствари победу на гостовању код Орланда. Нагетси су испустили предност од 16 поена и поражени су резултатом 108:103.

Јокић је на паркету провео нешто више од 36 минута и за то време постигао  18 поена (7/19 из игре), имао 15 скокова и седам асистенција.

Момак из Сомбора промашио је свих пет шутева за три, али то није омело "грумење" да воде током читавог тока меча, све до саме завршнице.

Екипа Мајка Мелоуна фуриозно је стартовала и већ у првој четвртини стигла до двоцифрене предности. Тада су гости из Колорада имали и 16 поена предности (13:29), а са истом залихом отишли су и на петнаестоминутни одмор након друге деонице (47:63).

Међутим, домаћин је по повратку на терен заиграо много ангажованије и искористио пад код ривала, па је у трећих 12 минута потпуно анулирао вишак Денвера.

Ушло се у неизвесну последњу четвртину, Јокић и саиграчи су водили до самог краја, када је Орландо преокренуо и погоцима Вагнера и Ентонија дошао до тријумфа.

У финишу сусрета МВП из прошле сезоне био је незадовољан једном судијском одлуком и јасно је то ставио до знања арбитрима, али је после интервенције Ерона Гордона успео да се смири.

Споменути Гордон додао је 17, док је Морис био најефикаснији код гостију са 22 поена.

На другој страни, Кол Ентони је предводио Меџик са 24 поена, осам скокова и седам асистенција, а следећи на листи стрелаца био је Картер са 18 поена и такође осам ухваћених лопти.

Нагетси су доживели седми пораз у последњих осам утакмица и сада су 10. на табели Запада са учинком 10-11, док је Орландо 14. на Истоку са пет тријумфа и чак 18 неуспеха.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво