Читај ми!

Кошаркаши против Летоније почињу квалификације за Мундобаскет, Пешић рачуна на дебитанте

Кошаркаши Србије домаћини су селекцији Летоније у првом мечу квалификација за Светско првенство 2023. године. Утакмица у хали “Александар Николић“ почиње у 20 часова, а њен ток и кретање резултата можете пратити на нашем порталу.

Селектор Светислав Пешић имао је великих проблема са саставом тима због обавеза играча према клубовима и њихове могућности да дођу на заказане припреме и мечеве квалификација, али се у Београду на крају нашло 18 играча са првобитног списка.

Пешић је одредио тим који ће се супротставити Летонији, а на њему се налази неколико дебитаната..

Екипу ће предводити Милош Теодосић, а поред капитена у саставу су Никола Јовић, Ален Смаилагић, Балша Kопривица, Марко Јагодић Kуриџа, Јован Новак, Душан Ристић, Алекса Аврамовић, Алекса Раданов, Раде Загорац, Урош Трифуновић и Немања Дангубић.

После вечерашњег дуела са Летонијом кошаркашка репрезентација путује за Белгију где их за три дана у Монсу очекује дуел са тамошњом селекцијом у другом колу.

"Орлови" се за одлазак на завршни турнир који се одржава у три државе Јапану, Индонезији и Филипинима, боре у групи А, где су им ривали Летонија, Белгија и Словачка.

Утакмица кошаркаша Србије и Летоније почиње у 20 часова, а њен ток и кретање резултата можете пратити на нашем порталу.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво