Читај ми!

Настављена "бежанија" из Морнара, потрага за Дејвисом у Бару

Кошаркаши клуб Морнар из Бара поново има проблема са дисциплином играча, а посебно Американаца који су наставили да пркосе прописима. Барани сезонама уназад пријављују да им одређени играчи једноставно нестану или престану да се јављају, после чега следи раскид сарадње. Последњи у низу је Кори Дејвис.

Прошле сезоне Морнар је имао проблем са Џонијем Хамилтоном, који је тада у Бар стигао из Фенербахчеа.

Хамилтон је након утакмице против ФМП-а у Београду нестао, а клуб га је суспендовао, док је пре две године "побегао" и Бронсон Кениг.

Слична ситуација је и сада, пошто се Кори Дејвис оглушио о клупска правила и престао да долази на тренинге.

Тренер екипе Михаило Павићевић је након утакмице са Сплитом у АБА лиги открио да Дејвиса чека иста судбина као и његове претходнике јер о њему нема ни трага ни гласа.

Павићевић је рекао да је Американац одбијао да тренира, да се жалио на повреду пред меч са Ираклисом у Солуну, а да је по доласку у Бар установљено да нема никаквих проблема.

"Ми смо ушли ослабљени у меч. Луис је због повреде задње ложе ван терена, а за Дејвиса смо ангажовали потрагу. Човек је нестао. Одбио је да тренира, док смо били у Солуну. Одбио је да игра утакмицу у Солуну, правдајући то повредом. Чим смо дошли, лекарским прегледом је установљено да се не ради о повреди. Одмах ћемо реаговати. Биће суспендован. Иде пријава моја Дисциплинској комисији. Та суспензија иде тим путем Савезу, Фиби... Мислим да је та прича завршена", рекао је Павићевић на конференцији за медије.

"Клуб ће са своје стране урадити све да га најстроже казни. Кад смо се вратили са пута већ пет пријава на његово понашање сам упутио Дисциплинској комисији. Проследили смо то његовом менаџеру. Не знамо где је – три дана се није појављивао на тренингу, нити се јављао коме", поручио је Павићевић.

среда, 08. мај 2024.
22° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара