Читај ми!

Звезда против Басконије тражи нову победу у Евролиги

Kошаркаши Црвене звезде вечерас од 20.30 сати играју у гостима против Басконије у десетом колу Евролиге. Кретање резултата и ток меча можете пратити на нашем порталу.

После победе у првом овосезонском дербију против Партизана, Звезда у Шпанији игра дупло коло - прво потив Басконије, па против Реал Мадрида у четвртак.

"По последњој информацији које смо добили, дошло је до промене тренера Басконије. Тим који ће са својим квалитетима наравно на паркету дати све од себе да нас савлада и да дођу до бодова. Ми ћемо покушати да направимо најбољу могућу припрему и да пружимо колико је то могуће у том дуелу", рекао је тренер Звезде Дејан Радоњић.

Црногорски стручњак Душко Ивановић смењен је са места тренера Басконије, а на његово место постављен је Хрват Невен Спахија.

Звезда је без повређеног Луке Митровића отпутовала у Шпанију.

Дејан Давидовац каже да ће промена тренера утицати на игру ривала.

"После битне победе, а свака у дербију је важна, очекује нас поново дупла недеља. Није прва у распореду, али није лако посебно што имамо два гостовања у Шпанији. Басконија је у лошем ритму у последњих неколико утакмица, али промена тренера ће сигуро донети неке промене и у игри и бити шок терапија. Ми смо у добром ритму као тим и даље нам недостају неки играчи који су повређени, сада недостаје и Лука. Тражимо се још увек, нисмо били у пуном саставу, полако идемо утакмицу по утакмицу", рекао је Давидовац.

Утакмица се игра од 20.30, а кретање резултата и ток меча можете пратити на нашем порталу. 

четвртак, 19. септембар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи