Читај ми!

Јута надиграла и Атланту, Богдановић солидан

Кошаркаши Јуте наставили су серију победа савладавши Атланту са 116:98, а на гостујућим теренима победе су славили и тимови Филаделфије и Бостона. Српски бек Богдан Богдановић је и овај меч завршио са осам поена.

Тим Јуте се новом победом у серији учврстио на водећој позицији Западне конференције, а Атланта је у неславној серији од чак четири пораза у последњих пет мечева.

Атланта је добро почела меч и пружала равноправан отпор све до последњег дела, када су гости преузели иницијативу и направили двоцифрену разлику која им је донела победу.

Победнички тим је по ефикасности је предводио Џордан Кларксон са 30 постигнутих кошева уз четири скока и три асистенције, а одлично су га пратили хрватски интернационалац Бојан Богдановић са 23 и Џо Инглс са 19 поена.

У пораженој Атланти најефикаснији је био Тре Јанг са 21 поеном, Деандре Хантер убацио је 14, а Клинт Капела и Џон Колинс по један мање.

Богдан Богдановић није био прецизан као на прошлом мечу, али је постигао осам поена, имао пет скокова и две асистенције.

На гостујућим теренима у синоћним мечевима победе су однели Филаделфија над Детроитом 109:98, Бостон над Мајамијем 95:78 и Оклахома над ЛА лејкерсима 107:104.

На домаћем терену био је сигуран само тим Финикса који је надиграо Хјустон са 123:111.
НБА утакмице:

Детроит - Филаделфија 98:109


Атланта - Јута 98:116


Мајами - Бостон 78:95

Финикс - Хјустон 123:111

ЛА лејкерси - Оклахома 104:107  

недеља, 19. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара