Читај ми!

Црно-бели без муке са Турк Телекомом, у наредном колу у Београд стиже Хувентуд

Другу победу забележили су кошаркаши Партизана у Еврокупу, пошто су у мечу другог кола А групе на свом терену савладали екипу Турк Телекома 85:59. Наредног уторка у Београд стиже шпански Хувентуд.

Много лакше и убедљивије него што се очекивало, кошаркаши Партизана савладали су Турк Телеком из Анкаре и остварили други тријумф у овогодишњем Еврокупу.

Навијачи у дворани "Александар Николић" пружили су велику подршку својим миљеницима са трибина, а играчи су им узвратили пожртвованом игром и убедљивом победом.

Црно-бели су били доминантни током читавог меча, а пресудила је трећа деоница, који је екипа Жељка Обрадовића решила у своју корист 23:7.

Партизан је добро ушао у меч и контролисао резултат. Гости су успевали у пар наврата да смање предност домаћина, али су црно-бели сваки пут реаговали серијом.

Средином друге четвртине, Турк Телеком је пришао на само два поена минуса, али је уследила серија црно-белих од 11:0, којом је домаћи тим стекао предност на полувремену - 41:34.

Уследио је најбољи период игре домаћег тима - одбрана је била на врхунском нивоу, а предњачили су Алекса Аврамовић и Јам Мадар, који су подизали публику на ноге својом пожртвованошћу.

Нападом је дириговао Кевин Пантер, који је био најефикаснији на мечу са 19 постигнутих поена.

Црно-бели су после три четвртине стекли велику предност 64:41, а овога пута нису дозволили противнику да се врати у живот, као што је то био случај на утакмици са Хамбургом.

Пантера су одлично пратили Смаилагић са 13, Мадар са 12 и Аврамовић са 10 постигнутих поена.

У екипи Турк Телекома истакли су се Џахуан Џонсон са 14 и Арон Херисон са 13 поена.

Партизан је тако забележио други тријумф у такмичењу, док је Турк Телеком доживео први пораз.

Црно-бели и наредне седмице играју меч као домаћини у Београду, а у оквиру трећег кола Еврокупа противник ће бити шпански Хувентуд.

субота, 21. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи