Читај ми!

Обрадовић: И меч са Крком је прилика да се напредује

Тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић рекао је да је утакмица са Крком прилика да напредују и да пред домаћим навијачима покажу борбеност и жељу да играју од прве до последње секунде. Црно-бели у суботу од 19 сати у петом колу АБА лиге у Хали "Александар Николић" дочекују Крку из Новог Места.

"Веома интересантно за мене је да видим како ће екипа да одрегује, с обзиром да први пут улазимо у овај ритам играња утакмица на три дана. Припрема за утакмицу је апсолутно другачија него што је то било до сада и морамо да видимо како смо успели да регујемо и како ће то изгледати против Крке, екипе која заслужује сваки респект, као и сви тимови у АБА лиги", рекао је Обрадовић за клупски сајт.

Црно-бели су забележили максималне четири победе и налазе се на челу табеле, док је Крка са учинком 2-2 у групи тимова који се налазе од 6. до 11. позиције.

"Пробаћемо да неутралишемо њихове најбоље играче, пробаћемо да будемо на нивоу на ком смо били током последњих утакмица што се тиче напада и протока лопте који је из утакмице у утакмицу све бољи."

"И ова утакмица је прилика да се напредује и да пред домаћим навијачима покажемо оно што нас је красило до сада, а то је борбеност и жеља да се игра од прве до последње секунде на исти начин", истакао је Обрадовић и апострофирао да ће капитен Раде Загорац врло вероватно пропустити овај меч због болова у леђима.

Млади центар Балша Копривица истиче да тим мора да игра боље него на претходној утакмици.

"Наша очекивања као тима јесу да из утакмице у утакмицу будемо бољи. Крка је јако добар тим, имају пар квалитетних победа, играју јако брзо и у стању су да тимски добро шутирају за три поена."

"Наше је да направимо неке корекције у односу на претходну утакмицу против Хамбурга, пошто играју на сличан начин. Желимо да у меч уђемо исто као у мечу Еврокупа, али да у завршници будемо много бољи", поручио је Копривица.  

четвртак, 25. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво