Читај ми!

Мариновић: Увек је тешко играти у Задру, али имамо адуте

Тренер кошаркаша Борца Марко Мариновић рекао је да његов тим у добром ритму дочекује тешко гостовање у Задру. Иако тим домаћина има јак мотив да прекине серију пораза, тренер Чачана очекује да ће ће његов тим наставити успешну серију игара.

Чачани у петак од 20 сати играју против Задра у петом колу АБА лиге, а тренер Мариновић очекује да његов тим настави серију успешних игара и на том гостовању.

"Жељно ишчекујемо следећу утакмицу, јер се налазимо у добром ритму. Циљ нам је да у Задру покажемо да нисмо случајно савладали Морнар и Мегу", рекао је Мариновић за клупски сајт.

Тренер Чачана осврнуо се на наредног ривала констатујучи да је изузетно кбалитетан тим иако су имали серију изгубљених мечева.

"Увек је тешко играти у Задру, то је једно од тежих гостовања. Задар је био познат и у бившој Југославији као незгодан терен. Прошле године нас је два пута победио, тако да нас само тај податак упозорава. Због чињенице да је доживео четири пораза Задар ће сигурно тражити шансу да први пут слави", сматра Мариновић.

"Имамо своје адуте, тако да нећемо отићи у Задар са белом заставом. Желимо да одиграмо чврсту и добру утакмицу, тако да се надам да ћемо се са гостовања вратити задовољни", закључио је Мариновић.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво