Читај ми!

Бјелица и Стеф Кари "разбили" Леброна и Лејкерсе

Кошаркаши Милвокија убедљиво су надиграли Бруклин на свом терену са 127:104, а Голден стејт је победио као гост Лејкерсе са 121:114 у првим утакмицама којима је отворена нова НБА сезона. Немања Бјелица двоструким двоцифреним учинком допринео победи "ратника".

Голден стејт је надиграо Лејкерсе са 121:114 у првом мечу сезоне, а играч одлуке био је Немања Бјелица, који је свој премијерни наступ за тим "ратника" обележио постизањем двостуког двоцифреног учинка.

Меч је завршио са 15 постигнутих поена уз 11 скокова и четири асистенције за 26 минута игре и уз Стефа Карија предводио тим до победе.

Иако није био баш најпрецизнији у шуту, Кари је меч завршио са троструким двоцифреним учинком постигавши 21 поен уз по 10 скокова и асистенција.

Код Лејкерса, Леброн је стигао до дабл-дабла са 34 поена и 11 скокова, док је Ентони Дејвис имао само поен мање, уз исти број скокова.

Шампионски тим Милвокија, предвођен Јанисом Адетокумбом ушао је одлично у први меч сезоне и водио меч до убедљиве победе не дозволивши тиму Кевина Дурента и Џејмса Хардена да му се ни на тренутак приближе.

Бруклин је успео да добије само другу четвртину меча са три поена предности, али то је било довољно тек да незнатно смање предност домаћина, који је прву четвртину добио са 12 поена разлике.

Незадрживи Јанис Адетокумбо је сезону почео са двоструким двоцифреним учинком – 32 поена и 14 скокова, којима је предводио тим до победе.

На другој страни Дурент је имао сличан учинак – 32 поена и 11 скокова, а одлично га је пратио Пети Милс, који је постигао 21 поен уз седам тројки, али то није много помогло њиховом тиму да се сачувају од првог пораза на самом старту сезоне.

четвртак, 19. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи