Читај ми!

Нешто озбиљно не ваља у Денверу – "хорор филм" и Јокићеве критике саиграчима

Ситуација у Денвер нагетсима није најбоља пред почетак нове сезоне у НБА, информације су које стижу од новинара који помно прате франшизу из Колорада. Прошлогодишњи финалиста Западне конференције и екипа за коју игра наш Никола Јокић, не делује спремно за старт такмичења у најјачој лиги на свету.

Денвер је у пет предсезонских мечева остварио само једну победу, и то против Оклахоме после продужетка, а српски центар је веома незадовољан стањем свог тима.

Херисон Винд, човек којем је посао да прати "грумење", открио је и шта је Јокић поручио саиграчима

"Момци, лоши смо. Не радимо ништа, само трчимо по терену. Не знамо како нам иду акције, не играмо нашу одбрану. Не играмо одбрану како знамо и умемо. У среду ће нас разбити", наводно је изјавио момак из Сомбора.

Са његовим ставом сагласио се и тренер Мајк Мелоун, који је имао шта да каже својим изабраницима током гледања снимка на последњем тренингу.

"Било је као у хорор филму. Цитирао сам чувеног филозофа господина Џонатана Вудена. Немојте никада да помешате активност са успешношћу. Ми смо само трчали по терену. Немам проблем са тиме да 'прозовем' свакога за његов део одговорности", истакао је Мелоун.

Актуелни МВП најјаче лиге на свету добио је подршку тренера јер се од њега очекује да буде лидер у свим сегментима.

"Момци треба да имају храброст да буду искрени и да слободно кажу шта имају, а да истовремено не буду толико проклето осетљиви. Ових дана су сви толико проклето осетљиви. Надам се да ћемо одрасти у том сегменту", закључио је Мелоун.

НБА лига почиње у ноћи између уторка и среде утакмицама Бруклин нетс – Милвоки бакс и Лос Анђелес лејкерс – Голден стејт вориорс, док Денвер први меч игра дан касније против Финикс санса.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво