Читај ми!

Радоњић: Знамо против кога играмо, даћемо максимум

Даћемо све од себе и покушати да одиграмо најбоље што можемо против ЦСКА, рекао је тренер кошаркаша Црвене звезде Дејан Радоњић пред гостовање у Москви. Црвено-бели у петак од 19.00 играју у Москви у четвртом колу Евролиге. Давидовац и Ивановић очекују добар меч.

"ЦСКА сваке године напада врх, има исте циљеве. Тако је и ове сезоне. Већ на почетку је показао да је међу фаворитима за освајање. Тим пун квалитета, искуства, трофеја. Чека нас тежак посао у Москви и биће потребно да будемо јако добри да би парирали ЦСКА", изјавио је Радоњић новинарима пред одлазак у Москву.

 

Звезда у Русију иде после тријумфа против Жалгириса, а Радоњић је истиче да његова екипа треба да види како ће да одговори на квалитет ривала.

"Да видимо колико можемо да будемо конкурентни против фаворита за освајање и на основу тога ћемо правити анализе и давати конкретне одговоре. У таквој смо фази да је потребно одређено време и број тестова да би нешто конкретније могли да кажемо, јер нисмо имали прилике да урадимо све што је било планирамо."

"Надамо се да ћемо што пре изаћи из проблематике са повредама и да ћемо имати још играча на које можемо да рачунамо за следећи период, који је такође јако захтеван. Сигурно ћемо дати све од себе и покушати да одиграмо најбоље што можемо. Знамо против кога играмо, али желимо да изађемо на паркет и дамо максимум", закључио је Радоњић.

Давидовац и Ивановић: Очекујемо добар меч против ЦСКА

Дејан Давидовац сматра да је ЦСКА и ове сезоне један од фаворита за титулу првака Европе и да ће његов тим имати тежак задатак у Москви.

"ЦСКА је у овом тренутку можда и најбоља екипа у Европи. Тешка утакмица, али даћемо све од себе да покушамо да их победимо. После победе против Жалгириса идемо у Москву расположени и очекујем добру утакмицу", рекао је Давидовац пред пут у Москву.

Тежак је распоред када је дупло коло у Евролиги, али смо навикли на то, спремни смо, додаје.

"Имамо проблема са повредама ове сезоне, али трудимо се да ми здрави то надоместимо. Ја се добро осећам, вратио сам се после дужег одсуства. Биће нам много лакше кад се врате сви повређени играчи", закључио је Давидовац.

Бек Никола Ивановић истакао је да је екипа одиграла врло квалитетно против Жалгириса и да је то добра увертира пред дуел у Москви.

"Оно што је кључно против ЦСКА је да имамо континуитет у игри без обзира на крајни исход меча. Треба у оба правца да дррзимо ниво. Свака победа много значи, поготово ако је остварена у Евролиги и то је велики плус пред гостовање у Москви."

"Оно што желим је да нађем прави ритам у игри, даћу све од себе да екипа игра добро и побеђује. Упркос повредама екипа игра добро јер сваки играч даје све од себе, чак и ако не игра на својој позицији", поручио је Ивановић.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво