Читај ми!

Ирвинг: Нисам ни херој нити негативац

Кошаркаш Бруклина Кајри Ирвинг изјавио је да је свестан какве ће последице трпети због одлуке да не прими вакцину против коронавируса.

Кошаркаш Нетса није примио вакцину против вируса корона, а због правила у Њујорку, он не може да тренира и игра са екипом.

"Греше ако ме представљају као хероја или негативца, то није била моја намера. Реч је о избору онога што је најбоље за вас. Мислите да желим да изгубим новац, да заиста желим да одустанем од свог сна да освојим лигу? Да желим да се одрекнем свог посла? Да желим да седим код куће? Не треба да се делимо, већ да поштујемо свачији избор", рекао је Ирвинг у свом обраћању на Инстаграму.

Свако има право да ради оно за шта сматра да је за њега најбоље, каже плејмејкер Бруклина.

"Тужно је видети како се свет дели због ове ситуације. Ово су луда времена. Нисам антиваксер. Ради се о ономе што је мени у реду, што ми прија. Осећам се несигурно и то је у раду. Знам последице одлуке коју доносим. Нисам никога повредио. Нисам починио никакав злочин".

Ирвинг је истакао да је уз све оне који су остали без посла јер нису вакцинисани, као и уз оне који су одлучили да се вакцинишу и који желе да буду безбедни.

"Подржавам и поштујем свачију одлуку. Свестан сам финансијских последица које ћу трпети, али реалност је таква да морам да будем вакцинисан да бих био у Њујорку, да бих био са тимом. Одлучио сам да се не вакцинишем и молим вас све да поштујете тај избор. Наставићу да тренирам, како бих био у форми и спреман да заиграм", рекао је Ирвинг.

Он је истакао да се не повлачи да неће одустати од кошарке.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво