Читај ми!

Радоњић: Да исконтролишемо квалитет Игокее

Tренер кошаркаша Црвене звезде Дејан Радоњић изјавио је да је на њему и његовим изабраницима да исконтролишу квалитет и добре ствари екипе Игокее.

Црвено-бели у недељу од 19 сати гостују код Игокее у Лакташима у трећем колу АБА лиге.

"Ритам утакмица је жесток, немамо времена за било какав осврт ка Макабију, већ одмах морамо да се окренемо Игокеи. Прошле сезоне смо изгубили оба меча у Лакташима и то врло убедљиво, а имали смо и врло интересантне двобоје у полуфиналу АБА лиге. Екипа Бајића кренула добро, очекују се добре ствари од њих и ове сезоне. На нама је да исконтролишемо квалитет и добре ствари екипе Игокее, тиме уједно и овај меч", рекао је Радоњић жа клупски сајт.

Кошаркаш Огњен Добрић сматра да његов тим неће имати лак задатак на гостовању.

"Очекује нас тешка утакмица у Лакташима, уосталом у прошлој сезони тамо смо доживели два пораза. Времена за припрему ове утакмице и одмор немамо, из Тел Авива смо стигли у петак, али уз помоћ стручног штаба бићемо спремни за овај меч против екипе која је доживела промене измеђуу две сезоне, али је довела такође врло квалитетне играче. Ушли смо од самог старта у напоран ритам, нисмо ни комплетни, али претходне утакмице показале су да ако играмо према договору из свлачионице, са пуно жеље, енергије и као тим можемо да се надамо добром резултату", рекао је Добрић.

четвртак, 28. март 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво