Читај ми!

Бајић: Звезда је сигурно најквалитетнији тим АБА лиге

Тренер кошаркаша Игокее Драган Бајић очекује да ће дуел против Црвене звезде у трећем колу АБА лиге бити један леп празник кошарке у Лакташима.

Кошаркаши Игокее и Црвене звезде играју у недељу од 19 сати у регионалном такмичењу.

"После ПАОК-а у госте нам долази актуелни шампион АБА лиге и учесник Евролиге тим Црвене звезде, који је сигурно тим који има велике симпатије на овим просторима и надам се да ће дворана бити испуњена. Ту је доста играча које он познаје већ дужи период и неки играчи који су се вратили, а који су радили с њим. Оно што стварно морам да истакнем да Звезда у отварању сезоне, да не спомињем кроз какве су проблеме пролазили у протеклом периоду, игра једну стварно сјајну кошарк", рекао је Бајић за сајт такмичења.

Тренер Игокее посебан акценат ставио је не дефанзиву ривала.

"Поготово морам да истакнем тај неки део који ја обожавам када је у питању њихова игра, то је стварно једна огромна чрстина када је одбрана у питању. Дефанзивни задаци се одрађују на једном највишем нивоу. Самим тим из једне добре одбране и тај напад доста добро функционише. Могли смо да видимо како су били доминантни против једног квалитетног противника као што је Макаби, и оно што ја мислим у овом моменту да је почетак сезоне да је Звезда сигурно најквалитетнији тим АБА лиге, гледајћи ростер и саме игре које пружају на паркету".

Бајић је истакао да је његов тим покушао да се одмори од напорне и захтевне утакмице с Паоком и да се спреми за утакмицу против Црвене звзеде.

"Из мог угла гледано, по позицијама играча, сигурно ће ме разумети, да ја као тренер немам ни на једној позицију некакву предност са које бих могао да запретим екипи Црвене звезде. Међутим оно ддто сам рекао својим играчима, ја као тренер са белом заставом са овим тимом нећу изаћи ни пред једну екипу и тако ће бити и против Црвене звезде.

Покушаћемо да дамо максимум од себе, да пружимо огроман напор и да се квалитетнијем противнику супротставимо на што бољи могући начин. Гледајући сво ово што сам рекао, ако нам се укаж и промил, надам се, некакве шансе ми ћемо је знати искористити", закључио је Бајић.

петак, 26. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво