Читај ми!

Јовановић: Да спремно дочекамо Крку

Тренер кошаркаша Меге Владимир Јовановић је истакао пред утакмицу против Крке да његова екипа треба да празне минуте у игри смањи на минимум. Истакао је да Крка у свом саставу има веома искусне играче и да његов тиммора бити максимално концентрисан током целог меча.

Мега у недељу у трећем колу Аба лиге од 12 сати дочекује Крку у хали спортова "Ранко Жеравица".

"Долази нам тим који у прва два кола има половичан учинак и који je одиграо јако добру утакмицу против Морнара у Новом Месту коју је добио. Крка у свом саставу има веома искусне играче, пре свега Стипчевића који је главна опција у њиховом нападу. Ми морамо да будемо окренути себи, на оно што радимо свих 40 минута. Ове сезоне, као што је било и претходне", рекао је Јовановић за клупски сајт.

Тим Меге и Крка су се до сада састали 14 пута у регионалном такмичењу и Мега има 8 победа уз 6 пораза. У последњем сусрету ове две екипе у 20. колу прошле сезоне Мега је изгубила у Новом Месту са 76:71 и ово је прилика да се реванширају за тај пораз.

"Пре свега је битно да на утакмицу дођемо спремни, да будемо на највишем могућем енергетском нивоу јер то Крка заслужује, а после тога да идејно будемо добри у што дужем периоду, и да те неке празне минуте које се појаве у игри смањимо на минимум", изјавио је тренер Меге.

Крило Меге Никола Јовић истакао је да би његовој екипи много значила победа, поготово после пораза у продужетку у прошлом колу.

"Сигурно нас очекује једна тешка и захтевна утакмица. Многи би нам значила ова победа, поготово после пораза у продужетку против Цибоне. Крка је прошло коло победила јаког противника и сигурно долазе са високим самопоуздањем на ову утакмицу. Уколико будемо чврсти и концентрисани у одбрани током целог тока утакмице, верујемо да можемо да дођемо до још једне победе на домаћем терену", изјавио је Јовић.

четвртак, 19. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи