Читај ми!

Јокић за РТС: Милојевић је пуно значио за моју каријеру

Никола Јокић заиграо је ноћас први пут у дресу Денвер Нагетса после летње паузе и први пут као тата. Играо је изванредно како смо и навикли и постигао 17 поена и дабл дабл за само 16 минута на мечу против Голден Стејта, а за РТС је прокоментарисао дружење са тренером Дејаном Милојевићем после меча.

Вориорси су ипак поразили Нагетсе са 118 према 116 али пошто је ово предсезона резултат се не рачуна за стање на табели, а Никола Јокић је кратко прокоментарисао меч и дешавања око њега.

Уз кратак коментар о новој улози родитеља и констатацију да пуно тога новог учи на том плану, Јокић се кратко осврнуо на игру и Немање Бјелице.

"Бјелица је одиграо заиста супер и мислим да ће имати добру улогу. Одговара му овај стил кошарке", констатовао је Јокић.

После меча Јокић се срео и са Дејаном Милојевићем па је прокоментарисао и тај сусрет.

"А Декија пуно знам и добро се познајемо. Он је у том ужем кругу људи који ми је пуно помогао и имао места у мом срцу. Он је на неки начин заслужан за моју каријеру. Тако је кренуло и тако иде даље. Драго ми је што ћу га виђати мало више овде и наредне године", закључио је Јокић.

Денвер следећу утакмицу игра 13. октобра у Оклахома ситију, а Никола ће паузу наредних дана искористити за дружење са породицом, јер су му у посету стигли његови и родитељи његове супруге.

субота, 21. септембар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи