Читај ми!

Радоњић пред Макаби: Тежак меч, чека нас пуна дворана

Тренер кошаркаша Црвене звезде Дејан Радоњић изјавио је да ће његов тим имати тежак задатак на гостовању Макабију у мечу другог кола Евролиге. Нејт Волтерс нагласио да је кључ у одбрани, а Огњен Кузмић да ће екипа дати све од себе.

Црвено-бели у четвртак од 20.05 часова играју против Макабија у другом колу Евролиге, а очекује се да ће за "понос Изреала" у том мечу дебитовати Матијас Лесор, некадашњи кошаркаш Звезде, који се и ове сезоне повезиовао са српским клубом.

"Макаби је са неколико нових играча, на челу са Вилбекином, добар и искусан тим који је стартовао са победом. Чека нас атмосфера добра за домаћина у Тел Авиву, где ће како је најваљено бити пуна дворана и помоћи ће тиму да дође до победе. Атлетски су добра екипа, морамо да компензујемо наше концепцијске слабости у овом тренутку, да сви заједно направимо корак више да бисмо могли да будемо конкурентни", рекао је Радоњић новинарима у хали "Александар Николић".

Он је истакао да је здравствена ситуација пред овај дуел слична као против Будућности.

"Холинс ће ићи са нама, али су мале шансе да може да нам помогне сутра. Све остало исто као пред Будућност. Стефан Лазаревић је незгодно пао, угрувао се мало и ништа озбиљније. Бар смо ту добро прошли", рекао је Радоњић и додао да је Маик Цирбес у изолацији због короне, а да ће Бранко Лазић још седам дана радити вежбе и ако све буде добро да ће почети са тренинзима.

Тренер црвено-белих истакао је да клуб није у контакт ни у преговорима ни са једним играчем, као и да се залаже за вакцинацију спортиста и да сам чека трећу дозу вакцине.

Волтерс: Добра одбрана кључна; Кузмић: Даћемо све од себе

"Тежак распоред на почетку сезоне, али желим да играмо добро и на првом месту чврсто. Очекује нас утакмица на месту које није лако за играње, имају добру атмосферу, навијаче који су уз тим и који им дају доста енергије."

"Морамо да одиграмо добру одбрану, да сведемо број изгубљених лопти на минимум и то је основ", рекао је Волтерс новинарима пред полазак екипе у Тел Авив.

Амерички плејмејкер осврнуо се и на састав ривала.

"Имају доста сјајних играча, али све креће од Вилбекина. Морамо максимално да му отежамо посао, без лаких и отворених шутева. Играли смо добро у предсезони, али победа против Будућности у сјајној атмосфери пред нашим навијачима нам много значи за наставак сезоне" рекао је Волтерс.

Центар црвено-белих Огњен Кузмић сматра да је победа против Будућности дала ниво самопуздања пред дуел са екипом Израела.

"Знамо да имају одличну екипу, идемо да дамо све од себе, да одиграмо што боље можемо", рекао је Кузмић.

субота, 11. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара