Читај ми!

Ватрени увод у НБА сезону – аларм за пожар прекинуо меч Милвокија и Мемфиса

Нова сезона у НБА само што није почела, а у ноћи између уторка и среде по средњоевропском времену стартовале су предсезонске утакмице, као припрема за најјачу лигу на свету. Већ на почетку смо имали ватрени увод у оно што нас очекује у Сједињеним Државама, пошто је утакмица актуелног шампиона Милвокија против Мемфиса прекинута пре почетка последње четвртине због аларма за пожар.

Дуел у "Федекс форуму" у Милвокију затворио је ноћашњи програм, али није завршен, јер се по истеку треће деонице огласио аларм за пожар.

Моментално је утакмица прекинута при резултату 87:77 за "гризлије", а због дуге паузе челници НБА лиге су одлучили да неће бити настављена.

Навијачи на трибинама, које су биле делимично попуњене, морали су да се евакуишу, баш као и играчи, због чије безбедности је означен крај после 36 минута.

У том тренутку убедљиво најефикаснији био је играч Мемфиса Џа Морант са 27 поена, шест скокова и четири асистенције, док на другој страни није било најбољег играча прошлосезонског финала Јаниса Адетокумба.

Дежурне ватрогасне екипе дошле су на лице места, али, срећом, није било потребе да интервенишу. 

Претходно је Њујорк на крилима Џулијуса Рендла (20 поена и девет скокова) савладао Индијану резултатом 125:104, Чикаго булси су били убедљиви против Кливленда (131:95), док је у кошгетерском обрачуну са Вашингтоном, Хјустон изашао као победник – 125:119.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво