Читај ми!

Обрадовић: Да одиграмо добро и концентрисано

Тренер кошакаша Партизана Жељко Обрадовић рекао је да његов тим мора да одигра веома добро и концентрисано уколико жели да победи у Задру. Црно-бели у првом колу нове сезоне у АБА лиге у недељу од 18 сати гостују Задру у дворани "Крешимир Ћосић".

"Специфична утакмица зато што је прва. Мислим да играчи са великом жељом ишчекују почетак првенства и АБА лиге. Радили смо на веома добар начин и сад је најважније да то покажемо на терену."

"Гледали смо и анализирали Задар, екипу коју у сваком погледу поштујемо и мораћемо да играмо веома добро и веома концентрисано уколико желимо да направимо добар резултат у Задру", рекао је Обрадович за клупски сајт.

Црно-бели су пут Далмације кренули без Родионса Куруца, који је заражен корона вирусом, док ће све остале играче Обрадовић имати располагању.

Капитен Раде Загорац каже да ово гостовање неће бити лако.

"Традиционално добра атмосфера тамо поништава неки квалитет тренутни и већ по навици прави захтевно гостовање. Задржали су већину тима од прошле године, што значи да врло добро једни другима познају навике, надоградили су то са неколико нових, добрих и искусних играча. Убеђен сам да желе да нас победе", истакао је Загорац.