Читај ми!

Чанчар за РТС: Верујем да Денвер може до титуле

Влатко Чанчар, словеначки репрезентативац и кошаркаш Денвера, рекао је за РТС да верује да Нагетси могу до титуле ове сезоне. Чанчар је у разговору са нашим Александром Жигићем говорио и о наступу на Олимпијским играма, као и о очекивањима у предстојећој сезони.

Словенци су одиграли сјајно на Олимпијским играма у Токију, али им је мало недостајало да освоје медаљу, јер су завршили на четвртој позицији.

"Што се Олимпијских игара тиче, стварно је било супер. Нажалост, мало нам је фалило за медаљу, али морамо бити поносни на то што смо урадили. Лепа ствар је бити на Играма, представљати своју државу и мислим да су сви момци дали све од себе", рекао је Чанчар уз захвалницу саиграчима из репрезентације и навијачима у Словенији.

НБА лига почиње за десетак дана, а Денвер ће покушати да направи корак више у односу на прошлу сезону, када је стао у финалу Западне конференције.

"Најбитније је да не дође опет до повреда јер нам је то некако био ударац који нам није дозволио да направимо корак напред, у односу на годину пре. Треба бити паметан и кроз утакмице ћемо видети где ствари стоје."

Чанчар истиче да ће франшиза из Колорада напасти прстен предвођена прошлогодишњим МВП-јем Николом Јокићем.

"Стварно верујем у ову екипу да може да дође до титуле. Наравно, све је Богом дано и мислим да ће време да покаже", закључио је Чанчар за РТС.

среда, 08. мај 2024.
22° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара