Читај ми!

"Орлови" против Летоније, Словачке и Белгије почињу квалификације за Мундобаскет

Кошаркашка репрезентација Србије бориће се са селекцијама Летоније, Словачке и Белгије у првој фази квалификација за Мундобаскет 2023. године, одлучено је жребом.

Српски кошаркаши прву фазу квалификација за Мундобаскет 2023. године играће против репрезентација Летоније, Словачке и Белгије.

У други круг пласираће се три најбоље селекције, а екипе из Групе А укрстиће се са Групом Б, у кпојој се налазе Белика Британија, Белорусија, Грчка и Турска.

У другој фази екипе ће играти само са тимовима из укрштене групе, а на Мундобаскет ће пролаз обезбедити по три првопласиране екипе из четири новоформиране групе.

Прва групна фаза играће се у три "прозора". Први је на програму од 20. до 30. новембра ове године, а затим од 21. фебруара до 1. марта и од 27. јуна до 5. јула 2022. године.

Друга рунда квалификација такође је планирана да се одради у три репрезентативна термина - од 22. до 30. августа и од 7. до 15. новембра 2022, те од 20. до 28. фебруара 2023. године.

У сваком "прозору" играће се по две утакмице.

Светско првенство на програму је од 25. августа до 10. септембра 2023. године, а домаћини су Индонезија, Јапан и Филипини.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво