Читај ми!

Кошаркаши Србије од 20.30 против Италије за пласман на ОИ (РТС1)

Мушка кошаркашка репрезентација Србије састаће се у Београду са Италијом, у одлучујућој утакмици за пласман на Олимпијске игре у Токију. Утакмица финала Олимпијског квалификационог турнира игра се од 20.30 сати у дворани "Александар Николић" уз директан пренос на Првом програму РТС-а, стрим је на РТС Планети (само за кориснике из Србије), док ток меча и кретање резултата можете пратити на нашем порталу.

Одлучујући дан за "орлове" који играју за пласман на највећу светску смотру спортиста и такмичење на којем увек претендују на медаљу.

После три успешна меча у Београду, изабраници Игора Кокошкова, иако ослабљени, имају прилику да остваре циљ и овере визу за Токио.

Србија је у групи победила Доминиканску Републику и Филипине, да би у полуфиналу елиминисала Порторико, пруживши можда и најбољу партију од почетка турнира.

С друге стране, Италијани су због одустајања Сенегала одиграли меч мање - прво су победили Порториканце у групи, да би потом били бољи и од Доминикане.

Селектор Игор Кокошков сматра да ће одбрана бити кључ који отвара врата победи и пласману на Олимпијске игре.

"Биће важно изборити се са високим играчима Италије. Треба да проверимо медицински статус. Да нађемо енергију да играмо дан за даном, то ће бити изазов. Трудићемо да бранимо боље један на један, транзицију, скок. Одбрана је бити кључ, јер имамо довољно талента да постижемо поене", рекао је Кокошков.

Србија неће моћи да рачуна на повређеног Стефана Јовића.

петак, 20. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи