Читај ми!

Брукс и Шкорић: Биће веома тешко против Белгије

Кошаркашице Србије Јелена Брукс и Маја Шкорић кажу да ће тим имати озбиљан и тежак задатак против Белгије у полуфиналу Европског првенства у Валенсији.

Изабранице Марине Маљковић ће се у суботу од 21 сат борити против Белгијанки за улазак у финале Европског првенства.

"Знамо против кога играмо, биће изузетно тешко. Морамо да верујемо у себе и оно што ми радимо. Ово је једна полуфинална утакмица, огроман је успех што смо опет међу четири. Даћемо све од себе, јер једна је утакмица. Обе екипе желе да буду у финалу. Имамо још дан и по да се спремимо, ако испоштујемо све што Марина и стручни штаб од нас траже, мислим да ћемо славити на крају утакмице", рекла је капитенка Брукс.

Маја Шкорић каже да је историјска победа против Шпаније у четвртфиналу заборављена и да је сав фокус усмерен на припрему за наредни меч.

"Сви желимо победу, зато смо се спремали и дошли. Приступићемо максимално озбиљно ономе што нас чека. Емоције су се слегле после претходне утакмице, сада је време да се у потпуности фокусирамо на оно што долази. Имамо озбиљан задатак пред нама. Респектујемо екипу која има одличну тимску атмосферу, игру и врхунске индивидуалце. Треба још да радимо и да овој утакмици приступимо на најбољи могући начин", поручила је Шкорићева.

У првом полуфиналу од 18 сати састају се Француска и Белорусија.  

недеља, 22. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи