Читај ми!

Кокошков: Пријаће нам аплаузи и подршка

Селектор кошаркаша Србије Игор Кокошков изјавио је да ће његовим изабраницима бити драго да осете подршку публике са трибине и аплаузе упућене "орловима".

"После турнира у Атини, остала нам је још једна провера пред улазак у балон и одлучујуће борбе за Олимпијске игре. Имаћемо након тога још пет дана за тренинг и коначно усвајање свега онога што желимо да играмо", рекао је селектор Кокошков.

"Прикључиће нам се још неколико играча, Мицић, Калинић, Теодосић... Они су радили у Београду, а данас ће имати први тренинг са екипом. Време нам не иде на руку, али из дана у дан се адаптирамо и трудимо да остваримо циљ, а то је пласман у Токио. Биће нам драго и да мало осетимо публику, иако у смањеном капацитету. Мислим да ће нам пријати да чујемо аплаузе са трибина и подршку репрезентацији", додао је Кокошков за сајт КСС-а.

У досадашњем току припрема, кошаркаши су на "Акрополис купу" у Атини у три дана савладали селекције Порторика, Мексика и Грчке.

У петак, 25. јуна репрезентација Србије ће ући у балон, а Олимпијски квалификациони турнир одржаће се од 29. јуна до 4. јула.

За олимпијску визу, поред Србије, бориће се још Италија, Филипини, Порторико, Сенегал и Доминиканска Република, а само победник турнира отићи ће на Игре у Токију.  

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво