Читај ми!

Ивановић: Храм Христовог Васкрсења заменићу Храмом Светог Саве

Што се тиче одласка у Звезду, морам да кажем да за мене пут у Београд није иностранство, већ нешто што такође осећам својим. Мој духовни дом, Храм Христовог Васкрсења заменићу Храмом Светог Саве, изјавио је доскорашњи кошаркаш подгоричке Будућности и нови члан црвено-белих Никола Ивановић.

Ивановић је након велике прашине која се подигла због његовог преласка у редове српског шампиона, написао отворено писмо јавности у којем је до детаља објаснио разлоге за такву одлуку.

"Све ово је гаранција да ћу се осећати пријатно, као и када сам први пут тамо боравио (у Београду док је играо за Мегу). Неће ми ништа бити непознато, нити страно", истакао је Ивановић.

Драга браћо, сви домаћи и страни играчи, дивни људи који сте пазили на мене и толико посветили пажње и љубави и једнако пратили и подржали и моје успехе и моје повреде, бескрајно сам захвалан на сваком трену проведеном с вама, навео је Ивановић.

"Сви људи који сте мој приватни и кошаркашки живот направили лакшим, помогли ми и ценили, биће ми најтеже што вас нећу гледати свакодневнно као до сада. Моји суграђани драги и народе Црне Горе, за нашу репрезентацију ћу се борити свим срцем, као и увек, а у који год клуб да одем, Подгорица је мој дом, ту је моја ужа биолошка породица и шира коју ви представљате. И у име ваше представљаћу наш град и државу где год ме кошарка и живот одведу", поручио је Ивановић.

четвртак, 19. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи