Читај ми!

Чађо и Јовановић: Спремне смо за Црну Гору

Kошаркашице Србије, Саша Чађо и Невена Јовановић, изјавиле су да је тим спреман за последњи меч групне фазе против Црне Горе на Европском првенству у Валенсији.

Изабранице Марине Маљковић сутра од 12 сати играју против Црне Горе и бориће се за трећи тријумф и прво место у групи Б, које директно води у четвртфинале Евробаскета, који се одржава у Шпанији и Француској.

"Kао и на свакој утакмици до сада, изаћи ћемо са великом жељом и мотивацијом. Имале смо мало времена да спремимо за сутрашњи меч, али мислим да смо спремне. Идемо да се боримо као и увек. Не волим много да причам о тактици, увек је пресудна мотивација и жеља, а нама тога никада не неодостаје. Са великом жељом идемо на сутаршњи меч", рекла је Чађо у видео изјави.

Невена Јовановић сматра да ће већа ротација бити један од кључних фактора у мечу са Црногоркама.

"Биће тешка утакмица, знамо шта нам доноси, а то је прво место у групи и директан пласман у четвртфинале. Мислим да смо спремне, прошле смо много утакмица тог тима. Екипа је спремна и зрела. Наши класични адути су енергија и борбеност, да свако ко уђе са клупе допринесе више и боље. Имамо много већу ротација него Црна Гора и то може да буде једна од наших предности", рекла је Невена Јовановић.

Србија је у првом колу победила Италију, потом и Грчку, док је Црна Гора била боља од Гркиња, а изгубила је од Италијанки.

среда, 24. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво