Читај ми!

Огорчени навијачи прекречили мурал Ивановића, Будућност тражи да се смире тензије

Велика бура подигнута је преласком Николе Ивановића из Будућности у Црвену звезду, са којом је црногорски репрезентативац потписао двогодишњи уговор. Ивановић, који је био један од најбољих играча у новијој историји Будућности, желео је да наступа у Евролиги, због чега се одлучио на долазак на Мали Калемегдан.

Сјајни плејмејкер ће од наредне сезоне носити црвено-бели дрес, а навијачи Будућности, огорчени таквим потезом, одлучили су да га "обришу".

Мурал на подгоричкој згради "Шаргарепа" је освануо 2018. године, после титуле Будућности у АБА лиги, у чијем освајању је Ивановић имао велику улогу.

Три године касније - мурал је нестао, а све због његовог преласка у Звезду, са којом ће наредне сезоне наступати у Евролиги.

"Никола након осам година напушта наш клуб. Џони је био синоним Будућност Волија, играч у чијим маестралним партијама смо уживали дуги низ година. Никола чинио си годинама да се поносно осећамо, да један 'наш мали из Шаргарепе' предводи 'плаво-беле" и у АБА лиги и у Европи", стоји у саопштењу подгоричког клуба.

"Управо си ти био кључан човек у највећем спортском успеху клуба и тиме си заслужио место међу највећим. Желимо ти пуно среће у даљој каријери и професионалном ангажману, знаш да ће Будућност увек бити твоја кућа."

Управа клуба је све урадила да задржи Николу, али, према сопственом признању, није имала ни шансу да успе у томе јер му је приоритет било играње у најјачем европском такмичењу.

Из Будућности су апеловали на навијаче да се страсти смире.

"Молимо навијаче Будућност Волија да без обзира на то што су тешко прихватили информацију о његовој новој играчкој адреси спусте тензије, јер је то прави начин да достојанствено подрже Клуб у сусрет новој сезони и новим победама. А Никола, као и сви играчи, има право да иде где мисли да му је боље. На крају крајева, када се осврнемо иза себе... ово јесте само спорт", закључују из Будућности.

уторак, 07. мај 2024.
23° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара