Читај ми!

Незадрживи Дурант довео Бруклин на корак до полуфинала

Кошаркаши Бруклина надиграли су Милвоки са 114:108 на свом терену после преокрета у другом полувремену и повели са 3:2 у четвртфиналној серији НБА лиге. До победе их је предводио Кевин Дурант који је меч завршио са 49 поена, 17 скокова и 10 асистенција.

Гости су одлично ушли у меч и дошли до двоцифрене предности у првој четвртини да би прво полувреме завршили са 16 поена предности, па се учинило да ће приредити изненађење.

Бруклин је, ипак, у наставку успео да преокрене резултат и у финишу дође на корак до пласмана у полуфинале, највише захваљујући изузетној игри Кевина Дуранта који је меч завршио са троструким двоцифреним учинком.

Највећа подршка био му је Џеф Грин, који је имао сјајан проценат шута, чак 7 погодака из 8 покушаја за три поена. Меч је завршио са 27 кошева.

Свој допринос је дао и Џејмс Харден, који се у игру вратио после повреде, али није био уобичајено ефикасан па је меч завршио са пет поена, осам аистенција и шест скокова.

Најбољи у тиму гостију био је Јанис Адетокунбо са 34 поена и 12 скокова за 42 минута игре. Пред почетак меча саопштено је да је, по избору америчких новинара, као први играч уврштен у најбољу петорку НБА лиге, испред Николе Јокића МВП-а.

По ефикасности су га пратили Крис Мидлтон са 25, Џару Холидеј са 19 и Брук Лопез са 15 поена, али је све то било недовољно да се зауставе Кевин Дурант и Џеф Грин.

Бруклин је сада у одличној позицији јер му је потребна још једна победа, а у случају да до ње не дође у идућој утакмици, у Милвокију, имаће додатну прилику пред својим навијачима у одлучујућем мечу.  

петак, 26. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво