Читај ми!

Атланта преокретом дошла до изједначења, Богдановић одличан

Кошаркаши Атланте су на свом терену надиграли Филаделфију са 103:100 и дошли до изједначења од 2:2 у полуфиналној серији Источне конференције. Српски интернационалац Богдан Бигдановић био је један од најефикаснијих играча и дао је велики допринос победи свог тима.

Филаделфија је одлично ушла у меч на гостовању и убедљиво добила прве две четвртине, завршивши прво полувреме са чак 18 поена предности, па се учинило да ће стићи на корак до финала.

У наставку Атланта, предвођена Тре Јангом и Богданом Богдановићем, успева да начини преокрет у последњој четвртини и меч уведе у неизвесну завршницу.

У резултатској клацкалици успевају да дођу до предности у самом финишу, а Џоел Ембид је у последњем нападу промашио шут за изједначење, па су домаћини дошли до изједначења у полуфиналној серији.

У тиму победника Тре Јанг је био најефикаснији играч са 25 постигнутих поена, уз 18 асистенција и 4 скока, а одлично га је пратио Богдан Богдановић, захваљујући чијој тројци је Атланта дошла до првог вођства на почетку четврте деонице меча.

Српски интернационалац је меч завршио као други најефикаснији играч са 22 поена, уз пет скокова.

У пораженој Филаделфији најефикаснији је био Харис са 20 поена, уз 5 скокова, а Џоел Ембид је меч завршио са двоструким двоцифреним учинком од 17 поена, 21 скоком и 4 асистенције, иако је један део меча провео у свлачионици због повреде колена.

Борба Атланте и Филаделфије за пласман у финале наставља се новим мечом који ће се играти у четвртак од 1 час и 30 минута по нашем времену у Филаделфији.  

среда, 15. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара