Читај ми!

Милвоки убедљиво надиграо Бруклин за изједначење, повреда Ирвинга

Кошаркаши Милвокија надиграли су тим Бруклина са 107:96 на свом терену и дошли до изједначења од 2:2 у четвртфиналној серији НБА лиге. Тим Бруклина је уз пораз претрпео и повреду Кајрија Ирвинга којиће можда одсуствовати из тима и до краја сезоне.

Иако су кошаркаши Бруклина самовуверено ушли у меч на гостовању и повели после прве четвртине, Милвоки је у наставку успео да преузме иницијативу и убедљиво преокрене резултат у преостала три дела меча.

Томе је у знатној мери допринела и повреда једног од кључних играча гостију Кајри Ирвинга који је повредио скочни зглоб десне ноге приликом лошег доскока после једног од успешних напада.

Према првим вестима које могу да се пронађу страхује се да се ради о повреди која је за Ирвинга означила крај сезоне, што је нови тежак ударац за тим Бруклина после изостанка Џејмса Хардена који се повредио у првој утакмици.

Ирвинг је пре напуштања терена за нешто више од 17 минута игре успео да убаци 11 поена али је то била недовољна подршка Кевину Дуранту који није могао сам да надигра домаћине иако је меч завршио са 28 постигнутих поена уз 13 скокова и 5 асистенција.

У тиму победника најефикаснији је био Јанис Адетокомбо са 34 постигнута поена уз 12 скокова и 2 асистенције, а одлично су га пратили Мидлтон са 19, Холидеј са 14 и Тукер са 13 постигнутих поена.

понедељак, 23. септембар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи