Читај ми!

Симоновић: Показали смо да умемо да играмо

Центар Меге Марко Симоновић је истакао да је његов тим у другом дуелу са Црвеном звездом доказао да може и уме добро да одигра утакмицу. Тренер Меге Владимир Јовановић констатовао да је његов тим имао много бољи приступ игри него у првом мечу, а тренер црвено-белих Дејан Радоњић је честитао ривалима констатујући да су меч добили већ у првој четвртини.

Марко Симоновић је са 19 постигнутих поена и 20 скокова предводио победнички тим у другој утакмици коју је Мега добила са 86:79 и изједначила у финалној серији на 1:1, а после меча похвалио је свој тим.

"Честитам мојим саиграчима, јер смо после онакве прве утакмице пре два дана показали карактер и доказали да можемо и умемо да играмо. Стварно сам пресрећан. Очекује нас та последња утакмица у којој морамо да дамо све од себе, а нека победи бољи. Сигурно ће бити тешко играти пред Звездином публиком, очекујемо и реакцију и са њихове стране. Ипак, надам се да ако будемо имали приступ као у овом мечу, у тој једној утакмици све је могуће.", рекао је центар Меге Марко Симоновић.

Тренер Меге Владимир Јовановић констатовао је да у првом мечу финалне серије његова екипа није оставила жељени утисак, али да је у реваншу изгледала потпуно другачије.

„Имали смо много бољи приступ. Адекватно смо одговорили на њихову контакт игру и агресивност у одбрани. Додуше, опет смо имали празне минуте, где нас је Звезда својом одбраном избацила из напада. Али, морам да будем задовољан. Честитам мојим играчима, јер су утакмицу одиграли на овакав начин. Надам се да ћемо у следећем мечу бити макар на истом нивоу", изјавио је Јовановић.

Стратег црвено-белих Дејан Радоњић честитао је Меги на победи и истакао да је за коначан исход меча била кључна прва четвртина.

„Почели смо сувише мекано и без концетрације, док је Мега била одлична. У другој четвртини је то било другачије, а оно што је било добро је да смо успели да одреагујемо и дођемо чак и до вођства", рекао је Радоњић и констатовао да је повреда плејмејкера Ускоковића додатно поремтила његов тим.

Радоњић је нагласио да очекује да ће Звезда у трећем мечу одиграти довољно добро да слави и освоји титулу.

„Знамо да ће бити тешко. Интересантно је да смо били бољи у скоку у првој утакмици, а да нас је Мега надскочила у реваншу. Ипак, мислим да само тај сегмент игре није био пресдуан. Наша одбрана на почетку меча је била испод сваког нивоа", закључио је Радоњић.

Тимови Меге и Црвене звезде изједначени су у финалној серији са 1:1 у победама па ће о прваку Србије одлучивати мајсторица која се игра у недељу од 20:30 у хали Александар Николић.

среда, 08. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара