Читај ми!

Денвер пред испадањем, ни Јокић није могао да заустави разиграни Финикс

Денвер је на свом терену поражен и у трећем мечу од Финиксa са 116:102 и са 0:3 у полуфиналној серији Западне конференције дошао на корак до елиминације, упркос новој одличној игри Николе Јокића, који је меч завршио као најефикаснији играч са троструким двоцифреним учинком.

Пре дуела Денвера и Финикса званично је обављена додела МВП признања Николи Јокићу, који је као најефикаснији играч меча суверено то и потврдио, али све је то остало у сенци трећег пораза његовог тима.

МВП најјаче кошаркашке лиге на свету Никола Јокић меч је завршио са 32 постигнута поена уз 20 скокова и 10 асистенција, али и то је било недовољно да заустави изузетно расположени тим Финикса.

Предвођени Крисом Полом и Девином Букером, Санси су самоуверено ушли у меч и већ у првој деоници дошли до двоцифрене предности од 37:27.

У тиму Денвера подбацили су Ерон Гордон и Мајкл Портер Џуниор, али су Факундо Кампацо и Монте Морис почели да погађају тројке, а Јокић је прво полувреме завршио са двоструким двоцифреним учинком са 15 поена уз 12 скокова и шест асистенција, па се учинило да можда и успети да дођу до преокрета.

Ипак, у наставку је Финикс опет преузеo иницијативу и дошao до нове двоцифрене предности, после чега није било неизвесности до краја меча.

У победничком тиму Букер је забележио 28 поена, шест скокова и четири асистенције, а Крис Пол је имао поен мање уз шест ухваћених лопти и осам додавања.

Финикс прву меч-лопту има у ноћи између недеље и понедељка од два сата после поноћи, а Денверу је то прилика да покуша да начини преокрет као и у прошлогодишњем плеј-офу.

понедељак, 06. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара