Читај ми!

Мариновић: Моје је мишљење да је сезона била одлична

Тренер кошаркаша чачанског Борца Марко Мариновић изјавио је да је задовољан сезоном коју је имао његов тим.

Чачани су први пут у историји учествовали у АБА лиги, успели су да сачувају место у јадранској елити и следеће сезоне, јер су са скором од осам победа и 18 пораза заузели 11. место.

"Сезона која је иза нас била је тешка. Корона је учинила да распоред буде несигуран, па су утакмице често одлагане. Надам се да ће се ситуација поправити, па да никад више немамо такве проблеме. Такође, прва сезона у АБА лиги је за већину нас била нешто ново. Управо због тога је било веома тешко. Али борили смо се до самог краја, па смо зато остварили повољан резултат. Остали смо у лиги, нисмо играли бараж, а то су били наши циљеви. Не могу да будем до краја задовољан, јер сматрам да смо могли и морали да победимо у више утакмица. Али опет, не могу да будем ни незадовољан, јер смо остали у регионалној лиги", рекао је Мариновић за клупски сајт.

Такмичење у домаћој Суперлиги кошаркаши Борца завршили су у полуфиналу, где су поражени од регионалног шампиона Црвене звезде.

"Шлаг на торти биле су наше партије у Суперлиги, јер је током такмичења дошло до правог откровења наших младих играча. Такође, добацили смо до полуфинала, што није мала ствар. Ако то узмем у обзир, плус опстанак у АБА лиги, по мом мишљењу сезона је одлична", казао је Мариновић.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво