Читај ми!

Јокић на МВП нивоу, али је Финикс убедљиво дошао до 2-0 у серији

Кошаркаши Денвера, и поред нове одличне партије МВП-а лиге Николе Јокића, поражени су и у другом мечу серије против Финикса и то веома убедљиво - 123:98.

Повратак евидентно недовољно опорављеног Вила Бартона у петорку Нагетса требало је да значи веће шансе и равноправнију борбу за његов тим, али то на терену ипак није био случај.

Санси су новом сјајном тимском партијом од самог старта и јединог вођства Нагетса на утакмици (2:0) показали да немају намеру да дозволе брејк.

Предност се у првом полувремену кретала у распону од 5 до 10 поена, да би почетком трећег квартала она ”отишла” на ”+20”, а на половини последње деонице износила и максималних 31 поен разлике. 

Јокић је, у првом мечу од када је и званично постао најкориснији играч НБА лиге, за тридесет минута у игри постигао 24 поена, ухватио 13 лопти (четири у нападу) и поделио шест асистенција уз прекополовичан проценат шута из игре.

Оно што му је недостајало је боља подршка саиграча, пошто су двоцифрени још били само Портер и Милсап са по свега 11 поена, те већ поменути Бартон додао 10.

Код домаћих ”сунца”, који су на добром путу да се пласирају у финале конференције, шесторица играча имало је двоцифрен поентерски учинак, а водећи трио забелеђио је дабл-даблове. 

Центар Диандре Ејтон имао је 15 поена и 10 скокова, Девин Букер је уз исти број скокова убацио 18 поена, док је најбољи актер меча без дилеме био Крис Пол, који је убацио 17 поена и поделио чак 15 асистенција без изгубљене лопте!

Наредни, трећи дуел серије играће се у ”Бол арени” у Денверу у ноћи између петка и суботе.

петак, 20. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи