Читај ми!

Доминантни Сиксерси изједначили против Богданових "соколова"

Боља одбрана и сјајна партија Џоела Ембида и Шејка Милтона одлучили други меч друге рунде плеј-офа између Филаделфије и Атланте. Филаделфија је на свом терену изједначила на 1-1 у другој рунди наневши гостима из Атланте пораз резултатом 118:102.

Домаћини су водили од почетка, чак и 18 поена у првој четвртини, али су гости стизали резултат и чак три пута изједначили, последњи пут пред крај треће четвртине, да би у четвртој постојао само један тим на терену.

Нису могли гостујући играчи да понове партију од пре две ноћи, када су невероватном шутерском партијом затрпали кош Филаделфије, којој тада није помогао ни увод уз звезде америчког рвања.

Џоел Ембид, којем је измакла титула најбољег играча лигашког дела сезоне, сада је преузео ствари у своје руке и постигао 40 поена уз 13 скокова, а пратили су га Тобијас Харис са 22 и Сет Хари са 21 постигнутим поеном.

Ипак, утакмицу је преломио Шејк Милтон који није играо у првом полувремену, али су његови кошеви на крају треће и почетку четврте четвртине преломили утакмицу и омогућили Фили да се резултатски одлепи.

Код губитника главни играчи имали су слабију статистику од уобичајене, Јанг је постигао 21 поен, колико и Галинари, док је Ертер постигао 20.

Богдан Богдановић је за нешто више од 41 минут на терену дао 14 поена, од тога две тројке из шест покушаја и имао седам скокова и две асистенције.

Следећи меч игра се у петак у Атланти.

недеља, 22. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи