Читај ми!

Звезда или Будућност – мајсторица за титулу и Евролигу

Кошаркаши Црвене звезде и Будућности ће у мајсторици финала плеј-офа АБА лиге у Београду одлучити ко ће освојити трофеј у регионалном такмичењу и играти наредне сезоне у Евролиге. После четири меча финалне серије скор је 2-2, а ток петог сусрета и кретање резултата пратите на нашем порталу од 20.30.

Црвено-бели су остварили две уводне победе, али је Будућност успела да се врати, иако се београдски клуб жалио на суђење.

Оба тима одбранила су домаћи терен, а тренер Звезде Дејан Радоњић уверен је да ће његов тим исто урадити и трећи пут.

"Читаве сезоне била је борба за позицију на табели, били смо први и то нам је донело могућност да на свом терену дођемо до циља. Свесни смо чињенице да играмо против квалитеног противника и да нас чека тежак задатак. Мечеви су били добри и интересантни за гледање. Битно да направимо искорак у сегментима игре у којима нисмо били добри, да будемо коцентрисани. Мишљења сам да то можемо да одрадимо", рекао је Радоњић на конференцији за медије у хали "Александар Николић".

Тренер Будућности Дејан Милојевић истакао је да ће до победе екипа која буде боље изнела притисак важности меча.

"Обе екипе су на гостовањима имале шансу за победу, нису их искористиле. Видећемо да ли ћемо успети да победимо на страни" рекао је Милојевић.

Меч између Црвене звезде и Будућности игра се од 20.30 сати.