Читај ми!

Лејкерси поразом започели одбрану титуле, Финикс славио у Аризони

Кошаркаши Финикс санса савладали су на свом паркету екипу ЛА Лејкерса са 99:90 у уводном мечу прве рунде Западне конференције.

Једно од најпријатнијих изненађења регуларног дела сезоне - екипа Финикс санса, наставља да игра сјајну кошарку и у плеј-оф фази такмичења.

Изабраници Монтија Вилијамса одиграли су одлично у оба правца читав меч против браниоца титуле, тима ЛА Лејкерса.

Санси су у плеј-оф ушли као другопласирана екипа конференције, али се опет сматрају аутсајдерима против веома квалитетног састава који поседују Лејкерси.

Финикс је кроз читав меч водио, диктирао темпо и контролисао резултат, те заслужено однео прву победу у серији.

На крилима одличне атмосфере коју је направила публика у Аризони, али и сјајним Букеру, Ејтону, Крадуеру и Полу, Санси су задали главобоље шампионима.

Финикс је у неколико наврата у оба полувремена долазио до двоцифрене предност, коју је успео да одржи, одбивши налете Лејкерса који су пар пута прилазили на седам и пет поена разлике.

Сансима није одмогла ни повреда рамена Криса Пола, који је у два наврата напуштао терен и одлазио до свлачионице како и је санирао.

На повреду рамена се у последњој четвртини пожалио и Леброн Џејмс, али је "краљ" такође наставио сусрет. 

Девин Букер је убацио чак 34 поена у свом дебитантском наступу у плеј-офу, а помоћ је имао у сјајном Ејтону који је постигао 21 поен и ухватио 16 скокова. Џонсон и Бриџис постигли су по десет поена.

У редовима Лејкерса, који су одиграли један од најлошијих нападачких мечева ове сезоне,  најбољи стрелци су били Џејмс са 18, Шрудер са 14, Дејвис са 13 и Драмонд са 12 поена.

Финикс води са 1-0 у серији против Лејкерса, а пласман у наредну рунду обезбедиће екипа која прва стигне до четири победе.

Наредни меч игра се у ноћи између уторка и среде од 04.00 по нашем времену.

недеља, 22. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи