Читај ми!

Радоњић: Очекујемо још тежи меч, Волден и Куриџа неизвесни

Свесни смо да нас очекује још тежа утамица него она коју смо одиграли у недељу. Ситуација са играчима који нису могли да наступе је таква да нисмо у прилици да доносимо одлуке", рекао је тренер Црвене звезде Дејан Радоњић уочи другог меча финалне серије плеј-офа АБА лиге са екипом Будућности. Кошаркаши Црвене звезде у уторак од 20.30 дочекују Будућност у другом мечу финалне серије АБА лиге.

Црвено-бели су славили у првом сусрету резултатом 82:78, а тренер домаће екипе Дејан Радоњић је рекао да његову екипу чека још тежи сусрет него онај у недељу.

"Очекујем још бољу Будућност, показали су велики квалитет и имамо огроман респект према њима. У прошлој утакмици је било добрих момената и добрих елемената, али и оних којима нисам задовољан у којима морамо бити бољи да бисмо дошли до победе", рекао је Радоњић за клупски сајт, додавши да је ситуација са повређеним играчима Коријем Волденом и Марком Јагодићем Куриџом и даље неизвесна.

"Ситуација са играчима који нису могли да наступе ју првом мечу је таква да нисмо у прилици да доносимо одлуке, осим на сам дан утакмице" закључио је Радоњић.

Капитен Црвене звезде Бранко Лазић је рекао да је времена за одмор мало и да је циљ познат.

"Очекује нас још тежи посао јер је Будућност само потврдила оно што знамо, а то је да се ради о одличној екипи. Нема много речи, знамо шта нас чека, знамо шта желимо, а зна се и пут до тог циља - огромна енергија, борба за сваку лопту, концентрација на највишем нивоу и чврстина су нешто што морамо да имамо у свакој утакмици ове финалне серије", рекао је Лазић.

Након другог меча у Београду, серија се сели у Подгорицу где ће се у суботу играти меч број три. Меч број четири ће се играти уколико буде било потребе, у понедељак 24. маја.

Финале се игра на три добијене утакмице.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво