Читај ми!

Бјелица добио и искористио шансу, повратак Леброна у победи Лејкерса

Српски кошаркашки репрезентативац Немања Бјелица после дужег периода времена добије је прилику да игра Мајмију, у мечу које је Хит изгубио од Милвокија резултатом 122:108. Комплетни Лејкерси славили у Индијани и остали у трци за директно место у плеј-офу.

После серије мечева у којима му тренер Ерик Сполстра није давао шансу, синоћ је "Бели" почео у петорци "врелине" на месту Џимија Батлера.

У игри је провео 20 минута постигавши 11 поена (5-3 шут за три поена), а имао је четири скока и четири асистенције, али је његов тим изгубио од Бакса, са којима ће се вероватно и састати у првој рунди доигравања.

Кендрик Нан је са 31 поеном био најбољи код Мајамија, док су Баксе до тријумфа водили Крис Мидлтон и Брин Форбс са по 21 поеном.

Лос Анђелес Лејкерси су победили су Индијану 122:115, у дуелу у којем су се на парклети вратили и порва звезда тима Леброн Џејмс, и први плејмејкер екипе Денис Шрудер.

Џејмс је после шест утакмица одсуства због повреде постигао 24 поена, а најефикаснији је био Ентони Дејвис са 28 поена. У редовима Пејсерса бољи од осталих био Карис Леверт са 28 поена.

Попут Лејкерса, коначно су комплетни били и њихови главни конкурентин са Истока - Бруклин Нетси.

Кевин Дурент, Кајри Ирвинг и Џејмс Харден су после три месеца поново били заједно на терену у дресу Нетса, који су без већих проблема савладали Чикаго 105:91.

Кајри Ирвинг је био најуспешнији са 22 поена, Кевин Дурент се поприлично испормашивао и убацио свега 12 поена, док је Џејмс Харден уписао по пет поена и скокова.

Црногорски кошаркаш у тиму Булса Никола Вучевић имао је дабл-дабл учинак од 10 поена и 11 скокова.

Ове сезоне сјајни Њујорк био је бољи од Шарлота са 118:109, и то после продужетка. Никси су овим тријумфом остали у трци за четврту позицију у Источној конференцији, која би им омогућила предност домаћег терена у првој рунди плеј-офа.

Најзаслужнији за тријумф Никса био је Џулијус Рендл са трипл-дабл учинком - 33 поена, 13 асистенција и 10 скокова. Најбољи стрелци код Хорнетса били су Бриџис и Грем са по 25 поена.

Резултати:

Бруклин - Чикаго 105:91,
Индијана - Л.А. Лејкерс 115:122,
Њујорк - Шарлот 118:109,
Минесота - Бостон 108:124,
Сан Антонио - Финикс 103:140,
Милвоки - Мајами 122:108

среда, 24. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво