Читај ми!

Милојевић: Најлакше ми је да играм финалне утакмице

Мени је увек било најлакше да играм финалне утакмице. Много је теже доћи до финала него сада изаћи на терен и дати све од себе. Само то ћу да тражим од момака, да дају све што могу", рекао је тренер Будућности Дејан Милојевић уочи финалне серије плеј-офа АБА лиге са Црвеном звездом.

Први меч финалне серије АБА лиге између Црвене звезде и Будућности игра се у недељу од 18.30 у хали Александар Николић.

Тренеру Подгоричана Дејану Милојевићу биће ово друго финале Јадранске лиге. У сезони 2015/16 Милојевићева Мега је у финалу поражена од Црвене звезде 3:0.

"Мени је увек било најлакше да играм финалне утакмице. Много је теже доћи до финала него сада изаћи на терен и дати све од себе. Само то ћу да тражим од момака, да дају све што могу. Ја се надам да ће то бити довољно за титулу", рекао је Милојевић.

Ово ће бити треће узастопно финале Јадранске лиге у коме учествују два клуба. Будућност је била успешнија 2018. године, Црвена звезда 2019.

"Једна и друга екипа имају неке предности. Они су рецимо у континуитету у финалима, бранилац титуле има веће самопоздање, али са друге стране, понекад је теже одбранити, него освојити", каже Милојевић, додајући да ситнице могу одлучити победника:

"Основе кошарке су најважније, како шутирате слободна бацања, колико имате изгубљених лопти, колико тачно испуњавате оно што се договорите. Ко буде чвршћи, ко буде правио мање грешака, тај ће бити ближи победи", апострофирао је тренер Подгоричана, рекавши да је спреман за мечеве одлуке:

"Срећан сам што смо овде. Честитке и Звезди, није било лако доћи до финала. Верујем да нас очекују лепе утакмице и да ће љубитељи кошарке уживати. Нека бољи победи", закључио је Милојевић.

петак, 26. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво