Читај ми!

Поповић: Сви смо очекивали Звезду, креће дуго очекивано финале

Кошаркаш Будућности Петар Поповић изјавио је да очекује победу свог тима против Црвене звезде на старту финалне серије регионалне АБА лиге.

Прва утакмица финала регионалног такмичења почиње у недељу, када ће београдски црвено-бели дочекати Будућност од 18.30 сати у хали "Александар Николић".

"Сви смо очекивали Звезду, уз поштовање према Игокеи на свему што је урадила. То се и догодило, Звезда је остварила лагану победу, креће дуго очекивано финале. Не бих улазио у анализу ко је бољи, ми или они. Треба да се спремамо најбоље што можемо и покажемо највише", рекао је Поповић, преносе "Вијести".

Ми смо победници, имамо такав карактер, ни у једну утакмицу не улазимо да нам је свеједно, каже Поповић.

"Играмо добру одбрану, физички смо добро спремни, а финалу све мора да буде на врХунском нивоу да би се добио меч. Ми мислимо на први, након њега биће и тактичких прилагођавања. Пробаћемо да победимо на старту плеј-оф серије. Кад смо играли последњу утакмицу у Београду, није било публике, али није питање за мене - има ли је или нема, то је питање за организаторе. Ја волим кад има публике, када се осећа такмичарска атмосфера. Волео бих да буде навијача, лепше је и са мало публике, него да нема никога у дворани" закључио је Поповић.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво