Читај ми!

”Џокер” после победе над Њујорком: Помогла нам је надморска висина

После новог тријумфа и нове добре партије у мечу са Њујорком, прва звезда Денвера Никола Јокић поручио је да му је драго због нове победе, те да се нада да ће их до краја регулараног дела сезоне бити још која.

”Џокер” је меч против Никса завршио са дабл-даблом до 32 поена и 12 скокова, а у разговору са новинарима након његовог завршетка на питање дописника РТС-а како је видео меч, Никола је рекао:

”Никси су стварно били сјајни ове сезоне, победили 12 од задњих 13 или тако нешто. Добро играју, млади су, агресивни су. Рендл игра заиста сјајно, Роуз им са клупе доноси неке поене. Можда смо их мало изненадили, можда их је надморска висина мало ухватила у првој четвртини па смо искористили то. Драго ми је, свака победа је битна, јер у Ен-Би-Еју није битно против кога играш и како, већ је битна победа, јер се на крају све рачуна. Надам се да ће бити још која до краја”, рекао је Никола.

Нагетси у наредна два меча имају тежак распоред и тежак задатак - прво гостују првопласираној Јути, а потом дочекују другопласирани тим Истока, звездама попуњене Бруклин Нетсе.

Денвер тренутно дели трећу позицију на Западу са скором 44-22.