Читај ми!

Јокић доминирао и против Никса за нову победу Денвера

Никола Јокић ноћас је новом МВП и дабл-дабл партијом предводио Нагетсе до победе над ове сезоне сјајним Њујорк Никсима од 113:97.

Дуел између извесно МВП-а лиге Николе Јокића и играча који је, такође извесно, највише напредовао ове сезоне Џулијуса Рендла, припао је дерану из Сомбора.

Српски центар је и поред мањих проблема са прстом био је на терену као и сваки пут кад је његов Денвер играо ове сезоне, и поново је био најбољи.

За тридесет минута на паркету ”Бол арене” он је постигао 32 поена (чак 24 у првој четвртини), уз сјајних 10 од 16 из игре. На то је додао 12 скокова (три у нападу), шест асистенција и по две украдене лопте и блокаде, и тако доминирао у оба правца.

Додајмо да је ”Џокер” имао и четири закуцавања, које је после меча у свом стилу упоредио са скоковима тигра. 

Одлично су га пратили у последње време феноменални Мајкл Потрер џуниор са 17, све бољи Аргентинац Факундо Кампацо је имао 16 уз девет асистенција, док је своју најбољу игру од недавног доласка у тим из Колорада приказао Остин Риверс убацивши 25 поена, од чега је 18 дошло иза линије за три поена.

Претходно поменути Џулијус Рендл је на другој страни убацио за њега скромних 14 поена, колико су имали и Ар Џеј Берет, Реџи Булок и Дерик Роуз, док је најефикаснији код екипе из ”велике јабуке” био руки Емануел Квикли са 18. 

Нагетси су после нове, 44. победе у сезони на деоби трећег места Запада са скором 44-22 колико имају и Клиперси, а Никси такође заузимају четврто место али на Истоку, са 37-29.

четвртак, 18. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво