Читај ми!

Зенит изборио мајсторицу против Барселоне, и Бајерн против Милана

Кошаркаши Зенита су у четвртом мечу плеј-офа Евролиге победили Барселону резултатом 74:61 и изједначили резултат у серији на 2:2. Исто је пошло за руком и играчима Бајерна који су савладали Олимпију из милана са 85:82 и такође изједначили на 2:2 у серији.

Меч који ће одлучити путника у полуфинале Евролиге биће на програму 4. маја, а биће одигран у Барселони.

Победник овог дуела играће са бољим из окршаја Анадалу Ефеса и Реал Мадрида, гдеје такође 2:2.

Руски тим је био јако добар против тима који је био најбољи у лигашком делу такмичења. Барселона је само једном у последње три четвртине имала заостатак који је био једноцифрен.

Кевин Пенгос је био посебно инспирисан против некадашњих саиграча. Предвођени њиме, играчи Зенита су на прелазу из треће у четврту четвртину имали предност и од 22 поена.

Последњи одговор екипе Шарунаса Јасикевичијуса управо је била серија од 11:1 у последњој деоници, али даље од 63:51 за противника то их није одвело.

Пенгос је меч завршио са 22 поена. Појтрес је додао 12. Ник Калетес је био најефикаснији у каталонском тиму са 19 поена.

Бајерн је успео да се домогне мајсторице у дуелу са Олимпијим из Милана, славили су у Минхену резултатом 85:82 и тако обезбедили пети меч.

Домаћине су до тријумфа предводили Болдвин са 18 поена и Ципсер са 16, док су Лучић и Џонсон додали по 12. У пораженом тиму најефикаснији је је био Деланеј са 28 поена, Шилдс је постигао 17, а Ледеј и Пантер по 10.

Мајсторице се играју у уторак 4. маја. 

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво