Читај ми!

Бајић пред дуеле са Звездом: Јединствена прилика за клуб

Тренер кошаркаша Игокее Драган Бајић рекао је да од свог тима очекује да тимском игром и борбеношћу парира Црвеној звезди у првом мечу полуфинала АБА лиге.

Kошаркаши Црвене звезде и Игокее у понедељак од 18.30 сати играју први меч плеј-офа регионалне лиге у хали "Александар Николић".

"Многе границе смо померили током целе сезоне и на крају смо успели да се пласирамо у плеј-оф АБА лиге. Ово је први пут у клупској историји да играмо у плеј-офу АБА лиге, с обзиром на то да је 2013. године формат био другачији и да смо играли на фајнал-фору. Биће ово потпуно ново искуство и за клуб и за мене као тренера", рекао је Бајић на конференцији за медије и додао:

"У полуфиналу ћемо се суочити са Црвеном звездом, екипом која је имала један једини циљ пред ову сезону, а то је освајање првенства. Изузетно их поштујем, као и њиховог главног тренера Дејана Радоњића. Ако добијемо прилику, мислим да имамо довољно квалитета и мотива да ту шансу искористимо. Једино што ћу тражити од својих играча је да се боре за сваку лопту. Ово је јединствена прилика за наш клуб и уверен сам да ће момци одговорити на прави начин".

Kошаркаш Марко Јошило истиче да се тим неће задовољити само пласманом у плеј-оф.

"Заслужено смо изборили плеј-оф и срећни смо што смо ту, али не желимо да остане на томе. Звезда је фаворит, завршили су такмичење на првом месту. Мислим да имамо своју шансу, пре свега у оном што смо радили током целе сезоне. Ако поновимо тимски дух и игру, мислим да имамо шансу да тражимо брејк у Београду", рекао је Јошило.

недеља, 22. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи