Читај ми!

Јокић наставља серију, надигран и Торонто

Никола Јокић је наставио да предводи тим Денвера, који је победио Торонто са 121:111, a иако овога пута није био најефикаснији играч, меч је завршио са новим двоструким двоцифреним учинком. И Алексеј Покушевски је био надомак дабл-дабл учинка, али је његова Оклахома ипак изгубила од Њу Орлеанса са 109:95.

Српски центар Никола Јокић не посустаје и успешно предводи тим у врло динамичном ритму утакмица завршнице првенства.

Протекле ноћи улогу најефикаснијег шутера је препустио Мајклу Портеру Јуниору, али је меч завршио са довим двоструким двоцифреним учинком од 19 поена и 11 скокова уз две асистенције иако је у игри провео мање од пола сата.

Није ни било потрбе за његово веће ангажовање, па је тренер Мајкл Мелоун одлучио да га мало одмори током четвртог дела меча, када је већ било извесно да ће Денвер однети нову победу на свом терену.

Гости су само у првој четвртини имали иницијативу и дошли до предности, али су домаћини потом тимском игром начинили резултатски преокрет и дошли до двоцифрене предности коју су одржавали до краја меча.

Најефикаснији у тиму победника био је Мајкл Портер са 23 постигнута поена и по седам асистенција и скокова.

У пораженом тиму Оџи Ануноби је био најефикаснији играч меча са 25 поена и по три скока и асистенције, али им је то била слаба утеха.

Оклахома је претрпела нови пораз, овога пута од Њу Орлеанса са 109:95, иако је Алексеј Покушевски одиграо још једну добру партију и био надомак дабл-дабл учинка.

Убацио је осам поена и забележио девет скокова за 28 минута игре, а у његовом тиму најефикаснији су били Дорт, Маледон и Базли, који су убацили 17, 16 и 15 поена.

У тиму победника најефикаснији су били Зајон Вилијамсон и Брендон Инграм са 27, односно 24 поена.

Кошаркаши Даласа су као гости убедљиво надиграли Детроит са 115:105 иако у тиму није било Луке Дончића. Улогу вође тима преузео је Тим Хардавеј Јуниор, а свој допринос победи је дао и Бобан Марјановић. 

Бруклин је на гостовању надиграо Индијану са 130:113 уз сјајну игру Кевина Дурента. Ипак најефикаснији играч синоћних мечева био је Кевин Портер Јуниор, који је постигао чак 50 поена у изненађујућој победи Хјустона над Милвокијем – 143:136. 

Резултати синоћних мечева НБА лиге:

Детроит – Далас 105:115
Индијана – Бруклин 113:130
Хјустон – Милвоки 143:136
Минесота – Голден стејт 126:114
Денвер – Торонто 121:111
Оклахома – Њу Орлеанс 95:109

недеља, 19. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара