Читај ми!

Дончић постигао 39 поена за три четвртине, Далас силан против Голден Стејта

Лука Дончић водио је Далас Мавериксе до убедљивог тријумфа над Голден Стејтом (133:103), а све то за само 28 минута проведених у игри.

Далас Маверикси су савладали Голден Стејт Вориорсе са 133:103. У једном тренутку екипа из Калифорније је водила и са 43 поена разлике.

"Најважнија утакмица сезоне, а била је готова пре него што је почела", рекао је Стив Кер, тренер Голден Стејта., а потом додао да је јасно да је Далас екипа која изгледа као да игра плеј-оф, док његов тим делује као да игра егзибициону кошарку.

Стефон Кари је постигао 27 поена, од чега пет тројки. Тиме је његов рекорд у броју тројки у једном месецу стигао до 90. Џејмс Харден је претходно у новембру 2019. године погодио 82.

Лука Дончић је био најбољи у тиму из Тексаса, постигавши 39 поена за 28 минута на паркету. Шутирао је 15 од 23 из игре, а притом је имао осам асистенција и шест скокова. Погодио је четири тројке, од десет покушаних.

Голден Стејт је био без поена девет минута и 40 секунди на крају прве и почетку друге деонице. Када су коначно погодили два слободна бацања, Вориорси су смањили на 47:18.

Далас наредни меч игра у Мичигену, против Детроита. Ово ће бити њихов други меч у девет дана. Истог дана Голден Стејт почиње турнеју од четири меча на путу.

уторак, 07. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара