Читај ми!

Вучевић и Дончић за РТС: Добре утакмице и важне победе

Никола Вучевић и Лука Дончић су најзаслужнији за победе својих тимова, Чикаго Булси су победили Шарлот, а Далас је био бољи од Лос Анђелес Лејкерса. Са асовима НБА лиге о протеклим утакмицама, разговарао је Александар Жигић извештач РТС-а.

Никола честитам на победи, 18 поена уз 16 скокова и 6 асистенција, изванредна и веома важна победа у овом тренутку. Како оцењујеш утакмицу и како си се прилагодио доласку из Орланда у Чикаго?

"Задовољан сам утакмицом, синоћ смо доста слабо одиграли па ми је драго да смо вечерас добро одговорили и дошли до важне победе. Цела секипа је одиграла одлично, тимски и од самог почетка смо ушли агресивно у утакмицу и нисмо дозволили противнику да се разигра. Направили смо велику разлику и то држали до краја, тако да је ово битна победа за нас. Што се тиче преласка у Чикаго, за сада је доста добро. Мало је незгодно јер смо имали пуно гостовања па нисам могао да будем ту, али пре десетак дана ми је дошла породица, жена са децом, тако да ми је мало лакше било. За сада су утисци супер. Чикаго је један од највећих клубова НБА лиге, а ја сам одрастао гледајући Џордана и уживао сам у његовим утакмицама. Сјајна је ствар кад уђете у салу и видите његов дрес. Нема много клубова који имају ту историју.", закључио је Вучевић.

Лука фантастичних 30 кошева, 9 скокова и 8 асистенција, каква је била утакмица?

"Било је супер, дошли смо до победе у задње две утакмице. Тако да било је супер.", био је кратак Лука Дончић.

Екипа Даласа у суботу још једном дочекује на свом терену ЛА Лејкерсе, а онда путују у Калифорнију где у понедељак играју против Сакрамента а у уторак против Голден стејта у Сан Франциску.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво